De historie van Damoiseaux Cultuur Techniek

Damoiseaux Cultuur Techniek is ongeveer 20 jaar geleden begonnen als Damoiseaux Bosverzorging. Gedurende de eerste jaren hield ik me voornamelijk bezig met bosverzorging. Na verloop van tijd hebben ik ons diensten pakket uitgebreid met tuinonderhoud en boomverzorging.

Het tuinonderhoud was mij niet vreemd gezien de genoten opleiding aan de Middelbare Tuinbouwschool met de richting 'Aanleg en Onderhoud'. Het was daardoor logische uitbereiding op de werkzaamheden.

Boomverzorging is ontstaan uit passie. Na het volgen van diversen cursussen op dit vakgebied hebben wij deze diensten toegevoegd aan ons portfolio. Door mijn passie voor het werk streef ik naar een zo hoog mogelijke kwaliteits niveau. Mede hierdoor zijn deze werkzaamheden uitgegroeid tot de hoofdpijler van ons bedrijf.

Al onze werkzaamheden doen wij op een veilige en verantwoorde manier doormiddel van klim- en afvangtechnieken. Dit doen wij omdat onze specialiteit ligt in het werken op plekken waar het snoei afval niet zomaar naar beneden kan vallen. Hierdoor beschermen we de omliggende schuren, huizen of andere beplantingen. 
Hierdoor kunt u ons bijvoorbeeld uitstekend inhuren als er stormschade is door of aan bomen in de omgeving van bebouwing.